Smart Tea

Wist u dat thee na water het meest gedronken drankje is op aarde?  Zowel zwarte en groene thee wordt gemaakt van de bladeren van de plant Camellia sinensis. Thee is lekker, verrassend en gezond!

Onze jarenlange expertise op het gebied van de import van thee alsmede onze exclusieve samenwerking met een van de grootste thee producenten van de wereld maakt het mogelijk om bijna elke gewenste theeverpakking en melange te produceren. Onze productie partner beschikt over een zeer professionele productie faciliteit en heeft de mogelijkheid om vele soorten thee en kruiden in vele verschillende verpakkingsvormen te verpakken. Natuurlijk beschikken zij over alle benodigde kwaliteitscertificeringen zoals HACCP, IFS, 5S en ISO22000.

Verantwoord ondernemen is voor ons erg belangrijk. Daarom werken wij samen met lokale bedrijven via onze non-profit organisatie, de FairTeaFoundation.com, om in Sri Lanka de gezondheidscondities en leefomstandigheden van mensen die wonen en werken op theeplantages in te verbeteren.

The Smart Tea Company verzorgt private labels voor diverse klanten in de EU. Meer info bij Private Label Thee.